Деловая сеть Чернигов
Компании:948
Товары и услуги:21
Статьи и публикации:1
Тендеры и вакансии:0

Вибираємо екологічно чистий ортопедичний матрац
Информация может быть не достоверна

Вибираємо екологічно чистий ортопедичний матрац
26.07.2017
Вибір ортопедичного матраца із екологічно чистими особливостями

      Лінійка моделей Organic складається з 5 виробів підвищеної комфортності. Їх відмінна риса - екологічна чистота і унікальні матеріали. Ми пропонуємо вам купити матрац Эпсилон тут не просто так. Він здорово виділяється серед інших варіантів. Чим саме? Про це і піде мова далі.

Отже, матрац Organic Epsilon це:

  • Унікальний блок "розумних" пружин
  • Піна, яка є ще і абсорбентом
  • Інноваційний чохол з системою клімат-контроля
  • Максимальне навантаження на одно спальне місце 150 кг
  • 4 рівень жорсткості, який підходить і дорослим, і дітям

     Відмітимо, що процес виготовлення проходить згідно з усіма санітарно-гігієнічними нормами, без завдання шкоди довкіллю.

    Давайте розпочнемо з найголовнішого - пружинного блоку. IQ Spring - ексклюзивна розробка бренду, якої немає аналогів серед інших виробників в Україні. Принцип дії полягає в наступному: пружина швидко і гнучко підлаштовуються під зміну положення тіла, завдяки своїй особливій будові. Їх форма схожа на пісочний годинник. Тому, при щонайменшому тиску елемент устигає вмить зреагувати на навантаження і забезпечити ідеальну підтримку для тіла.

     Ще одна унікальна розробка від Sleep&Fly - Carbon Foam. Це пружна піна, яка йде основним шаром-наповнювачем в матраці. Матеріал відноситься до розряду дихаючих. Він добре пропускає повітря і відводить вологу. До складу входить вугілля, яке є природним абсорбентом. Наповнювач вбиває неприємні запахи і не дозволяє їм вбратися в матрац. Ортопедичний блок забезпечує хребти надійну природну підтримку, що дуже важливо для здорового сну.

    Матрац Epsilon Sleep fly містить ще одні шар, який завершує його ортопедичні властивості. Eco felt - жорсткий пружний матеріал. Він посилює підтримку і робить поверхню відчутнішою. Плюс, він захищає м'якший шар, Carbon Foam, від тиску пружин. Прошарок зроблений з суміші волокон бавовни, льону, джуту і шерсті. Така комбінація і забезпечує їй надійність і щільність.

    Подивіться на фото. На нім видно, що по периметру моделі розташований широкий базис з піни. Він виконує свою, чітко певну функцію. Такий каркас захищає матрац Эпсилон від передчасної деформації. Він запобігає деформації країв, їх просіданню або викривленню. Виконаний цей елемент з піни підвищеної щільності. Вона добре тримає форму і пропускає повітря всередину виробу.

     Тепер поговоримо про що ще становить - чохлі. Він виконаний з тканини Bio cotton. Ви чули про ефект Зима-літо? Ось тут суть та ж, але все набагато простіше. Полотно вже саме по собі складається з універсальних волокон, які регулюють температуру під час нічного відпочинку. Вам не доведеться кожен сезон перевертати матрац з боку на сторону. Досить буде раз на півроку просто покласти його на інший бік в профілактичних цілях і все.

     І в завершенні поговоримо про рівень жорсткості. У цій моделі він позначається цифрою 4. Помірно жорстка поверхня для сну ідеально підходить для користувачів з надмірною вагою, дітей і підлітків. А ось людям, чия вага не досягла відмітки в 50 кг, краще відмовитися від такої купівлі. Літнім лікарі теж не радять спати на жорсткій поверхні, їм потрібна підтримка іншого роду. Підлітками і дітям помірна міра жорсткості припаде дуже до речі.

    У віці від 4-х до 16-ти років хребет, і уся скелетно-м'язова система в цілому, продовжують своє активне формування. Спина повинна знаходиться в правильному положенні, щоб ніщо не перешкоджало формуванню здоровій осанці.

     Шануйте відгуки, вивчіть характеристики і підберіть необхідний розмір. Доставка не займе багато часу. Потурбуйтеся про свій здоровий сон!

Информация о продавце
  • +380 (99) 725-36-19
  • М. Чернігів вул. Келецька, 104
Торговий бренд "Світ Матраців" спеціалізується на оптовій і роздрібній торгівлі продукції для сну
×